20.02.2019 г., 19:20 ч.

Може би 

  Поезия » Свободен стих
438 0 3

Може би съм трудна за обичане,

може би не вярвам в любовта.

Може би е просто привличане,

може би за теб горя.

 

Може би е нещо незначително

това, което виждам в теб.

Може би е и мъчително 

да те виждам всеки ден.

 

Може би шегувал си се ти,

или просто си играеш с мен.

И след многото "Може би"

чудно е, че още искам теб.

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??