Може би съм трудна за обичане,
може би не вярвам в любовта.
Може би е просто привличане,
може би за теб горя.
Може би е нещо незначително
това, което виждам в теб.
Може би е и мъчително
да те виждам всеки ден.
Може би шегувал си се ти,
или просто си играеш с мен.
И след многото "Може би"
чудно е, че още искам теб.
© Антония Станчева Все права защищены