8.09.2019 г., 20:08 ч.

Може би 

  Поезия » За деца
581 0 0

За какво ли мислят малките деца?

За какво ли те мечтаят?

Може би са тук в реалността.. 

Може би са жители на Рая!

 

Може би са тук на таз земя, 

за да ни покажат как живей се. 

Може би са неслучайно мънички деца,

за да обичат истински, до болка и без време.

 

Може би са дар вълшебен,

за да превръщат всичко в чудеса. 

Може би са пратени от Бога, 

с надежда, мир, любов и светлина. 

 

Може би са тук, за да ни учат, 

що е щастието в трудни дни. 

Може би са пратени да ни обичат, 

за да ни спасяват от нашите руинѝ. 

 

Може би мечтаят до безкрая, 

в сърцата си те скрили са любов. 

Може би показват ни какво е Рая 

и със вяра как се ражда- изгрев нов. 

 

© alana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??