7.08.2007 г., 9:59 ч.

Може би 

  Поезия
962 0 4
Може би аз вече те намерих,
моя дълго чакана любов,
щом цяла пак се разтреперих,
усетила любовния ти зов.

Може би наистина това си ти,
онзи мъж... от моите мечти,
а може би, след толкоз самота,
наистина се случват чудеса.

И може би и ти ще ме обичаш,
тъй както ще те любя аз,
в любов към мене да се вричаш,
да няма нищо друго между нас.

И може би наистина ще сме щастливи
през целия съзнателен живот.
И някога, след толкова години,
един на друг да си прошепнем:
"Ти наистина си моята любов".

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихове, позитивни , вълнуващи и много красиви.Радваш ме Севичка.
  • Да,Тя трябва да посети душата ти и да остане там завинаги!!!Поздрав за вълнуващея стих
  • Може би!!!
    Желая ти случване, Севичка!
    Поздравче!
  • Може би!
    Вярвай!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??