29.08.2008 г., 11:14 ч.  

Може би...? 

  Поезия » Любовна
1198 0 5

Може би времето безвъзвратно е минало,

може би все още в спомените ми тече...

а може пък отдавна да е спряло

и след себе си чувствата влече...

 

Може би то в моите дихания

ще среща радост и тъга

и в тези розови забвения,

сякаш да минава под дъга...

 

Може би е страх злокобен -

това, което беше и ще е,

а може и да е пространствен,

пречупен образ огледален на лице...

 

Може би ще го отмият дъждовете,

а ветровете бурни да го отнесат,

но той ще носи със себе си греховете,

които и да искат, няма да го погребат...

                                       Може би...?

                                                                       

© Тинка Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??