8.06.2008 г., 23:01 ч.

Може би поне за ден 

  Поезия » Любовна
522 0 2

Всяка сутрин се събуждам

със желание във мен

да не бъдем толкоз чужди -

може би поне за ден.

И мечтая да те срещна,

да си влюбен ти във мен,

със илюзията днешна -

може би поне за ден.

 

Моята мечта ме сгрява -

да играем на любов!

И деня ми озарява

с този странен порив нов.

Може би поне за ден,

може би поне за ден,

в този свят така суров

да играем на любов!

 

Всяка вечер аз заспивам

със несбъдната мечта,

но в съня си те откривам

и реалност е това.

Ти си толкова различен

и изцяло променен...

Във съня ми се обичаме -

може би поне за ден!

 

                                    1994 г.

 

P.S. Всъщност това е песен, измислила съм и мелодия. Свиря я на китара. Но не мога да запиша нотите, записала съм само акордите.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми хареса текста на песента!
    Очаквам... музиката!
  • И да не беше написала , че е песен, пак щях да си помисля това, защото ми звучи напевно!Хареса ми!Поздравче!Спокойна вечер!
Предложения
: ??:??