12.01.2007 г., 11:46 ч.

можеби отново ще се срещнем 

  Поезия
827 0 6

Когато думите се свършат,
и свърши даже тишината,
когато мислите се скършат
от оптическа илюзия под водата,
когато чувствата замръзнат
като ледено
море,
по което секундите
далеч се плъзнат,
и времето
спре -
тогава можеби
отново ще се
срещнем
по средата на един далечен спомен,
но как ли ще се посрещнем,
щом на този свят огромен,
безсмъртни във
делата си,
но проклинящи си
дните,
сме оставили
телата си
и частици
от душите...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??