26.05.2011 г., 21:07 ч.

Можеш ли... 

  Поезия » Любовна
726 0 0

Можеш ли да ме съблазниш по начин, 

по който аз никога не съм бил съблазнен.
С романтика,
страст,
кажи ми...
Можеш ли да ме съблазниш?
Можеш ли да почувстваш моето докосване?
Ръцете ми, обвити около теб, когато съм далече...
Можеш ли да чуеш гласа на душата ми?
Тя има нужда от обич и топлина...
Кажи ми... кажи ми всичките си истини и лъжи.
Кажи ми, че ме обичаш и аз ще бъда твой до края...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??