27.08.2010 г., 22:19 ч.

Можеш ли да ме обичаш? 

  Поезия
1011 0 2

Какво, ако съм луда, спонтанна или смешна,

какво, ако не помня, кога съм се прибрала,

какво, ако се влюбвам във първия погрешен,

какво, ако отново деня си съм проспала?

 

Какво, ако обичам без граници, до болка,

какво, ако не спирам на края на предела,

какво, ако не зная кога или по колко

от себе си съм дала, без нищичко да взема?

 

Не мога да съм бърза, дори да закъснявам,

от спомени да бягам и чувства да отричам,

но мога, ако искам, безкрайно да прощавам...

Ще можеш ли в замяна така да ме обичаш?

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В това е чарът ти! Поздравления
  • Днес само хубави неща чета! Поздравления !
Предложения
: ??:??