19.05.2009 г., 12:18 ч.

Мойто гадже 

  Поезия » Хумористична
593 0 4

Мойто гадже

 

 

 

Мойто мило гадже

с една усмивка ще размаже

цял купен мадами

с шарени пижами.

 

Всяка го желае,

опитва се да го омаее.

Но никой няма да го бара,

щом им вкарам два-три шамара.

 

Всяка жаба гьола си да знае,

всяка кучка по чуждо да не лае.

Мойто гадже само ако го пусна,

като шоколадова бисквитка ще го хруснат.

 

Май е крайно време вкъщи да го прибера.

И даже май във вериги ще го окова.

До мене близо ще седи,

да не вземе да му налети

някоя нахална кака

да го цуне в мрака,

че после ще яде тупалки

от белите ми остри сандалки.

 

Ало, всички вкъщи да се приберат,

че мойто гадже на разходка ще изведа.

А то ако иска да ме гушка,

ще трябва много да ме слушка.

 

Да не се заглежда в чуждите балкони,

да не иска от другите бонбони.

За него аз да съм единствен шоколад,

за него аз да бъда целия свят.

© Катерина Саватова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??