11.12.2007 г., 16:31 ч.

Мойто вдъхновение 

  Поезия
734 0 2

Ти си мойто вдъхновение,
мойта муза, мойта страст,
едно божествено творение,
прекланям се пред тебе аз.


Вечер тихо, до забрава,
името ти пиша в страх,
да не би луната избледняла
да те превърне в черен прах.


На небосвода вечен
звездите броейки, заспивам
и усмивката ти нежна
с моята в безкрая сливам.

© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??