11.04.2008 г., 20:21 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
616 0 1

За Бога - не, не си отивай!

Постой при мен, дари ми сила

да бъда аз отново мила,

да бъда аз за теб добра...

 

Недей, недей си ти отива!

За мен ще свърши днес света...

Повява леден вятър и умирам,

а искам да се любим все така...

 

Не ме оставяй ти сама...

Докрай по пътя ще вървя,

с теб щом съм - няма тъмнина...

Обичаш ли ме - всичко ще търпя!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??