11.04.2018 г., 1:32 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
267 1 0

 

 

Обичам те! Ела!

Подай ми твоята ръка!

Поведи ме по пътя

на моята мечта.

 

Не ме оставяй!

Недей!

Не искам да се загубя!

Не искам да бъда сама!

 

Живот ми дай!

Не искам тъга

да съпътства деня.

Моля те недей!

 

Не искам  в нощта

да бъда самотна.

Обичам те! Ела!

Подай ми ръка!

 

Ела до мен!

Тихо ми кажи!

Обичаш ли ме ти?

Не мълчи!

 

Ела до мен и ми прости.

Не ме забравяй ти!

Чакам те сега!

Моля те ела!

 

Мълчиш!

Явно преча ти! Не зная!

Но аз нямам вина!

Разбери!

 

Подай ми твоята ръка!

Обичам те! Прости!

Не ме оставяй пак сама!

Моля те ! Ела!

 

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??