11.12.2007 г., 16:28 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
1078 0 5

       Молба

На Господ

всеки ден

се моля,

не за дъжд,

не за слънце,

не за хляб дори,

а за твоята обич,

отнета ми с лъжи.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??