12.12.2007 г., 10:52 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
596 0 2

 

                               Молба

Косата ми е мокра!

С дъха си искам да я изсушиш.

Да я срешиш с миглите си.

С пръсти да и придадеш обем.

С устни краищата да извиеш.

И със зъби бретона да филираш.

- Романтиката отмина.

- Иди на фризьор!

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??