4.03.2010 г., 11:13 ч.

Молба 

  Поезия
417 0 0

През живота си не останах дете, 

два сина прекрасни родих - 

следвах твоя съвет,

да ги уча на доблест и чест.


Но сега ме те обвиняват, 

че за живота нямат готовност,

бил той изпълнен,

с поквара, наглост, лъжи...


Кажи ми, господи, какво да им кажа

- кой път да поемат?

По пътя, на който ги учех,

или тоз, който им се предлага.

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??