Прошепти ме...
Ще попия твоя шепот и ще дойда озарена.
Посрещни ме...
С цялата ми любов, в сърцето ми стаена.
Допусни ме...
Че без теб се чувствам толкова... обикновена.
Погледни ме...
И в очите ми ще видиш цялата вселена.
Прегърни ме...
Искам да усетиш как сърцето ми тупти.
Целуни ме...
Цялото ми тяло в страст ще затрепти.
Приласкай ме...
И душата ми за теб ще пее и шепти.
Пожелай ме...
Цялата любов ще събера в един вълшебен миг!
© Паула Петрова Всички права запазени