19.01.2011 г., 13:53 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
423 0 1

 

 

 

Отче наш,

            Ти, Който

                      създавам

цял живот

                щрих

                        по щрих -

с всеки

                           възход

и с всяко

                        падение;

и  Когото

                       сътворих

с радост,

           пот

             и вдъхновение;

Ти, Който

                     ме създаде

и ми позволи

              да Те създавам,

и създавайки Те -

                   да съзрявам;

Ти, Който

            Си навсякъде

                         и никъде -

и в мойта нощ,

            и в моя ден,

                  и само в мен -

Добре Дошъл!

                     И Пребъди!

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления Калина! Харесах искрената ти молитва - това създаване е взаимно.
Предложения
: ??:??