28.08.2013 г., 21:47 ч.  

Молитва 

  Поезия
572 0 7

О, Господи! Силно Те моля!                                                                                                      Изтрий от мен тази неволя

да чувствам живота различно!

Аз искам отново да тичам!

 

Аз искам да бъда отново момичето,

от чийто жив поглед увереност бликаше.

Аз искам отново да вдъхвам на хората

уверност в СЕБЕ СИ - да бъда опората!

 

 

О, Господи! Искам да вярвам 

в нещата, в които до вчера се вричах!

Отново на себе си Аз да приличам!

Как искам отново Света да ОБИЧАМ!

 

© Дарина Герганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??