21.05.2017 г., 17:29 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
754 0 2

 

М О Л И Т В А

 

Всяка вечер моля се на Бога
да си тук! Да бъдеш ти при мен!
Всяко утро срещам със тревога!
Със молба изпращам всеки ден!

Нека да те има! Да си жива!
Нека да си все така добра!
Винаги да бъдеш ти красива!
Нежна, като утринна роса!

Ти, жена! Светица и богиня!
Цвят роден от пролетна дъга!
Нека всичко друго да отмине!
Ти да бъдеш вечна на света!


 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??