10.09.2017 г., 10:56 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна, Акростихове
631 0 0

Може ли някой ден да я видя?

От дъното на блатото да изплувам.

Любовта да ме прегърне.

И двамата да бъдем до едно море.

Там да си останем заедно с любовта.

Вярвам в теб.

Амин.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??