26.03.2019 г., 22:58 ч.

Молитва 

  Поезия
291 0 0

Изгубената в тъмнината,
очите ми към Бог поглеждат,
Исус Христос е светлината,
с него има, знам надежда.

Изгубена далече в мрака,
но още с вяра, без съмнение,
с нетърпение в мене чакам,
от тъмнината Боже избавление.

И от тебе чуставам се далече,
а искам пак към теб да се обърна,
трудно ми е много вече,
но знам че пак отново ще ме върнеш.

От грешни пътища те моля, отклони ме,
и в твоя път те моля да ме върнеш,
с духа си Святи докосни ме,
с любовта си искам пак да ме прегърнеш...

Че така е тежко и боли ме,
искам да вървя с тебе аз,
моляти се Господи, отговори ми,
към теб издигам, моят глас.

Моля ти се помогни ми,
викам твоето велико име,
отклоних се, моля те прости ми
и отново в твоят път върни ме.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??