29.08.2008 г., 12:44 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
646 0 2
В тази безумна и луда нощ,
аз дойдох в този храм вековен,
за да измоля моята последна молитва.

Влязох в този толкова чуден храм
и сякаш магията ме обзе напълно.
Паднах на колене и скръстих две ръце,
за да измоля своята тъй истинска молитва.

Господи, моля те да ми върнеш
чувствата и емоциите, които ми отне!
Боже мой, умолявам те на колене,
да ми върнеш вярата в любовта.

Дойдох в този храм на любовта и вярата,
за да поискам прошката, наречена "любов".
Нека тази нощ от ръцете ми да се пролее кръвта,
която някога бе обвързана с любовта.

Ето, Господи, давам ти моите сълзи,
за да мога да изкупя своята вина за любовта,
ето, Господи, давам ти моето сърце,
за да може да ми дадеш ново, пълно със любов.

Господи, върни ми радостта от живота!
Гопосди, дай ми любима, която да ме обича!
Господи, дай ми храма на любовта!
Господи, давам живота си в замяна на любовта!

                                                                         

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??