26.04.2008 г., 8:31 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
619 0 2

ГОСПОДИ,

прости ми,

но

аз обичах

наистина...

И тъй исках

да гледам

в мъжките

очи...

И тъй исках

да целувам

техните устни

и да чувствам

дъха им...

И тъй исках

да докосвам

техните ръце...

ГОСПОДИ,

прости ми,

но аз обичах

наистина...

И ако потрябва,

мен обвини,

но тях

не докосвай...

И ако потрябва

мен накажи,

но тях остави...

ГОСПОДИ,

прости ми,

но аз обичах

наистина...

Какво от туй,

че моето лице

ще помнят

само до утрото...

Какво от туй,

че името ми

ще забравят

с имента

на другите

отпреди...

ГОСПОДИ,

моля те,

прости ми,

но наказанията твои

остави

и само мен,

единствено грешна,

за всичко

виновна,

избери

и накажи...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уникално е. Браво. Много е силно и пропито с чувство и енергия.
  • Бог знае...той не наказва...прощава...
    и нека безгрешният хвърли пръв камъка...
    Хубав стих! с обич, Евелина.
Предложения
: ??:??