31.07.2008 г., 9:25 ч.

МОЛИТВА 

  Поезия » Любовна
559 0 7

МОЛИТВА


Накажи ме, Господи, с любов,
сред олтара душата ми да ляга,
и заслужил твоя Благослов,
все ръце към тебе да протягам!

Накажи ме, Господи, с душа,
полетяла като птица волна -
да не мога нивга да греша
и от мен да бягат страсти болни!

Господи, с любов ме накажи -
варваринът в мен да не коварства.
Божието в мен да продължи,
както в твоето небесно царство!

© Теодор Шамлиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??