9.04.2008 г., 13:00 ч.

Молитва по залез слънце 

  Поезия » Любовна
866 0 3

Благодаря Ти, Боже! Че ме има.

Че всеки ден намирам сили за борба.

Че твойте ангели ме пазят и обичат.

Че никога не съм оставала сама.

 

Благодаря Ти, Боже! Че го има.

Че всеки ден ми вдъхва сили за борба.

Че твойте ангели ме гледат през очите му.

Че е със мен, дори когато съм почти сама.

 

Помогни ми, Боже! Да го имам.

Да слеем общи сили в наша собствена борба.

Да бдят на любовта ни твойте ангели.

Да не ме оставя никога сама.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??