19.11.2011 г., 17:30 ч.

Молитвено 

  Поезия » Друга
690 0 9

                               МОЛИТВЕНО                            

 

 

      Благодаря, Съдба (или както още те наричат...)!

      Благодаря, че  очите ми с  две слънца закичи!

      Благодаря, че на дните ми  празниците върна!

      Благодаря, че ме изправи и грижовно ме обгърна!

 

      Моля те, Съдба (или както още  те наричат...),

      пази ме  от  болката - чрез нея обичта отричах!

      Пази ме от неверието, в душата ми покълнало,

      което, още неродени,  щастливи  мигове погълна..

 

      Бъди до мен, Съдба (или както още  те наричат...)!

      И даже за секунда не ме изпускай от очите си.

      Страхувам се, Съдба! Ще трябва да призная...

      Страхувам се от себе си!  Не мога да се припозная...

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??