Коледа
Тихо се сипе съдбата
Вече забравихме лятото
Падна и първия сняг
Има я
Вечно живее надеждата
Щастието ни поглежда
Ставаме все по-добри
Господи
Моля се с всичко което
Прави зова на сърцето
Ти да се съгласиш
© Дух на лютеницата Всички права запазени