6.11.2005 г., 14:03 ч.

МОЛЯ СЕ 

  Поезия
1027 0 2
Когато бях дете
и говорех с небето-
то ми даде обещание.
Всяко утро ми изпраща
страстен вятър
или обсебващ ме дъжд,
усмихнато слънце
и светли брези.
Сбъдвам се с тях
едновременно и
моля се да не порасна.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??