Nov 6, 2005, 2:03 PM

МОЛЯ СЕ 

  Poetry
1032 0 2
Когато бях дете
и говорех с небето-
то ми даде обещание.
Всяко утро ми изпраща
страстен вятър
или обсебващ ме дъжд,
усмихнато слънце
и светли брези.
Сбъдвам се с тях
едновременно и
моля се да не порасна.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??