Където семката поникне -
дарява.
Където тя умре -
пести.
Когато слънцето залезне,
вятърът утихне,
pъце прегръщат се с ръце.
Каквото става, нека става,
каквото не -
се моля аз.
Спести ми, Господи,
каквото трябва,
и дай ми, моля те, криле.
16.12.07
© Братан Всички права запазени