12.08.2004 г., 22:46 ч.

Моля те! 

  Поезия
1312 0 0

Поспри и замълчи

Да!

Днес, сега

и само тук съм аз

Мъничката ти загадка

 

Няма го вчерашното бейби

нито утрешната лейди.

 

Само днес мога да разлистя листопада!

© Катина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??