Aug 12, 2004, 10:46 PM

Моля те! 

  Poetry
1317 0 0

Поспри и замълчи

Да!

Днес, сега

и само тук съм аз

Мъничката ти загадка

 

Няма го вчерашното бейби

нито утрешната лейди.

 

Само днес мога да разлистя листопада!

© Катина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??