19.09.2009 г., 12:03 ч.

Момчета 

  Поезия » Хумористична
759 0 16

 

Поглеждаш ме
за малко
във очите
и погледът ти
бързо спуска

се надолу.
Дали не гледаш пак в...

Замислям се...
Отново ли

ме виждаш гола?!

Момчета...
От бебета "закърмени"

със този спомен.

 

:)))

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??