19 сент. 2009 г., 12:03

Момчета 

  Поэзия » Юмористическая
829 0 16

 

Поглеждаш ме
за малко
във очите
и погледът ти
бързо спуска

се надолу.
Дали не гледаш пак в...

Замислям се...
Отново ли

ме виждаш гола?!

Момчета...
От бебета "закърмени"

със този спомен.

 

:)))

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??