28.07.2007 г., 23:52 ч.

Момчето на моите мечти 

  Поезия
2115 0 4

С очите си рисуваш моите мечти,
с усмивката си спираш моите сълзи.
"Обичам те" - не мога да го крия,
а любовта ми е най-сладката магия.
Всеки път, когато затворя очи,
пред мен се появяваш ти.
Момчето, за миг покорило моето сърце,
ти ми даде всичко и всичко ми взе.
Сякаш беше вчера онзи ден,
когато стоеше тук, близо до мен.
Сърцето ми е само твое,
миналото, настоящето и бъдещето мое.
Не искам и не мога да обичам друг,
давам всичко сега да си тук.
Не знам какво изпитваш ти,
но без теб изчезва смисъла на моите дни.
Това не е просто обяснение в любов,
аз изпитвам нещо по-важно от самия живот.
Не тръгвай, моля те, за миг остани,
ти си слънцето във моите дни.
Момчето на моите мечти,
сега и винаги ще бъдеш само ти.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??