20.03.2006 г., 21:18 ч.

Момчето си отива 

  Поезия
1474 0 5

Момчето си отива,
там го чака неговия влак.
Дали отново ще го видя,
това така и неразбрах.


Момчето си отива,
а с него мойте мечти,
погубва безмилост
надеждите в душата ми!


Момчето си отива,
кой ще пресуши сълзите ми!
Сърцето ми разбива,
хвърля пепел в очите ми!


Момчето си отива,
сърцето паяжина от самота плете,
всичко в мене вика,
като малко изоставено дете!!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??