14.03.2014 г., 13:07 ч.

Моментно 

  Поезия » Любовна
739 0 0

Потънах в сините очи,
дълбоко сграбчиха ме в плен.
Погледът, като нежна музика звучи,
нощта в душата ми превърна в ден.

Докоснах те съвсем случайно,
не вярвах да те срещна днес.
С усмивка ме дари омайна,
а пита ли ме, как ще спя нощес!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??