14.01.2008 г., 11:37 ч.

"Момиче,спри се" 

  Поезия » Любовна
572 0 2

Момиче, ти си толкова красиво,
но защо се сипят сълзи върху твоето лице?
Кажи защо така във тебе всичко е унило?
Нимa посмял е някой да разбие твоето сърце?

 

Момиче, спри се! Стига плака!
Нима животът свършва със една любов?
Аз съм сигурна, че друг те чака,
да започнеш ти живота нов.

 

Момиче, трудно е, но ти не съжалявай!
На всеки му се случва да сгреши.
Обърни му гръб, не се унижавай!
Веднъж завинаги за края се реши!

 

Момиче, спри се, не плачи!
Дори и през тъга ти усмихни се.
Знам, сега сърцето те боли...
Но късно е, момиче, спри се!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??