16.11.2016 г., 17:15 ч.

Момичето 

  Поезия » Любовна
583 1 3

Момиче, като от коприна –
толкова нежно, сбрано, красиво.
Защо тъй жално си провесило глава надолу.

Защо тъй наивно вярваш на мъжките думи.
Нима мъж ти трябва на тебе.
Да те ранява с тежки думи,

пронизващи, като острие в теб.
 

© Цветелина С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??