29.09.2021 г., 14:02 ч.

Момичето на морето 

  Поезия » Любовна
757 1 0

                                 Момичето на морето

 

 

 

Не тъжи мое мило море тя ще се завърне,

ще дойде при теб, с ръце ще те прегърне.

Усмихната, красива жена , ти си я избра,

твоето момиче красиво, ти си го пожела.

 

Ще дойде и при теб лятото пак ще донесе,

а ти пак ще я поздравиш с Голяма вълна'.

Една жена чаровна , но с душата на дете,

те очаква, обича и от теб любов ще гребе.

 

Ще мине зимата, ще дойде лято с усмивка.

не бъди тъжно мое море, недей с тъга

да изпращаш свойте вълни с надеждата,

да я намерят нея и да ти върнат радостта.

 

Ще дойде твоето момиче с красивата усмивка,

пак ще сте заедно, ще я целунеш, солена целувка.

 

Ще я прегръщаш отново със свойте вълни',

и тя ще те прегръща нежно и ще ти благодари.

Ще я загръщаш с на твоите вълни дантелите,

при теб се връщат и оставаш в душите на смелите.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??