22.12.2005 г., 18:11 ч.

"Монолог" 

  Поезия
706 0 0
С теб сме доста странна двойка.
Вървим ръка за ръка,но
всички виждат само мен.
Ти измислен или въображаем,
плод на мойте фантазии и мечти.
Стоиш до мене кротко и мълчиш ли,мълчиш...
Не задаваш въпроси,а само слушаш
и кимаш с глава,а аз влюбено те гледам
и тайно те боготворя.
Говорим на различни теми,
споделяме си несподелими неща.
И аз си мисля,че си единствен
и си само за мене мъжът.
И ако понякога всички ме гледат
странно,ужасено дори,то е
защото виждат момиче
говорещо само със себе си!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??