Когато звездите
огреят Земята.
И морска вълна
разбие се в скалите.
Ти ще стоиш
на брега на морето,
вперил поглед в мрака.
Ще й чуеш сърцето в тишината.
Ще й видиш очите в тъмнината.
На твоята любима Айсен.
О-О-О, Яни, чуй някъде в далечината
как трепти от вълнение нейната
душа, защото тя е богинята на
любовта!
© Надя Донкова Всички права запазени
Като почнеш от тия звезди, дето огряват земята, и минеш през пунктуацията. Слабичко е!