Apr 9, 2011, 6:38 PM

Море от Любов! 

  Poetry
538 0 1

Когато звездите

огреят Земята.

И морска вълна

разбие се в скалите.

Ти ще стоиш

на брега на морето, 

вперил поглед в мрака.

 

Ще й чуеш сърцето в тишината.

Ще й видиш очите в тъмнината.

На твоята любима Айсен.

 

О-О-О, Яни, чуй някъде в далечината

как трепти от вълнение нейната

душа, защото тя е богинята на 

любовта!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О-О-О, каква боза...
    Като почнеш от тия звезди, дето огряват земята, и минеш през пунктуацията. Слабичко е!
Random works
: ??:??