Морето е тайна
от всички желана,
но никой не знае,
че чужда е тя!
Морето е болка
за всеки що вярва,
че тайните скрити
той сам ще разбуди.
Морето е слабост
за всеки разлюбен,
защото мечтае
той там да умре.
Морето е буря
от тайните скрита
и никой не знае,
че няма да спре.
© Николета Попова Всички права запазени