След огнения залез в резен диня
превръща се червената луна...
А в нощната прохлада, тъмносиня,
неистово ухае на жена!
Рисувано в очите ти, морето
е отразило всичките звезди...
И плисват се вълните му в небето,
където бряг са нашите души!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени
поздравления!