22.10.2007 г., 11:16 ч.

Морска звезда 

  Поезия
517 0 2
С мойта ладия
ще плавам
по реки и океани,
да търся теб -
мечтаната звезда.
В дълбините на океана,
до дъното ще стигна,
да открия теб -
морската звезда!

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??