Oct 22, 2007, 11:16 AM

Морска звезда 

  Poetry
543 0 2
С мойта ладия
ще плавам
по реки и океани,
да търся теб -
мечтаната звезда.
В дълбините на океана,
до дъното ще стигна,
да открия теб -
морската звезда!

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??