20.07.2010 г., 15:07 ч.

Морски етюди 

  Поезия » Пейзажна
541 0 3

                                                       МОРСКИ ЕТЮДИ

 

                                                       На стената 3 етюда

                                                       спомен от лятото

                                                    1. Морски залив

                                                       Летни изгреви -

                                                       запалено море 

                                                    2. Рибарска хижа

                                                       Бризът играе

                                                       в опънатите мрежи

                                                       Две лодки

                                                       целуват морето

                                                    3. Пристанище и кораб

                                                       Трюмове

                                                        препълнени със риба

                                                        Жени и вино

                                                        Мъжка песен

 

                                                                                               19.07.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??