20.01.2019 г., 19:45 ч.

Морско 

  Поезия
248 1 2

Морето хвърля 
нежен поглед на скалата.
А люспи от русалки още спят
във скритите й пазви.
Със изгрева приижда  
ревността му на талази.
Една медуза гола се показва
като гърда на любено момиче.
Ревнивeцът 
със бялата си пяна я залива.
А тя е толкова невинна
във греха си.
И щастлива.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??